Knivsbjerg

Knivsberg uddannelsescenter er kulturcenter og mødested for det tyske mindretal i Nordslesvig. Knivsbjerg udlejes til workshops, koncerter, kurser, korweekender, cykelturister, teambuilding-events, skolerejser og meget mere. En gang om året – i juni – inviterer vi alle interesserede til at fejre Knivsbergfesten med os. En stor udendørs festival.

Den 14 hektar store grund byder på plads til adskillige sportsaktiviteter som fodbold, beachvolley, discgolf og håndbold. Du kan leje hytter eller bo på et af vores værelser.

Knivsbjerg drives af Deutscher Jugendverband für Nordschleswig. Knivsbjerg drives med et ønske om, at det skal være et sted hvor dannelse, kulturmøder, sport og politisk dannelse går op i en højere enhed – inden for rammerne af det tyske sprog – vi implementerer vores værdier om demokrati, lighed og anti -diskrimination i vores daglige arbejde. Kønnene er ligestillede på vores arbejdsplads og i vores organisationer. Alle behandles lige i ord og handling. Vi forventer derfor, at vores gæster deler disse værdier og forbeholder os retten til at udøve vores husregler, hvis disse principper overtrædes.

Vi forsøger at gøre området så barrierefrit som muligt – det er desværre endnu ikke alle rum og stier, der er tilgængelige uden tærskler.

Flyer

Vores flyer giver et overblik over historien og stedet (PDF på tysk åbner i et nyt vindue).